El Terrat d'autor

Concerts de petit format de cantautors reconeguts dins l'escena musical catalana
 

FERRAN PALAU - 9 DE JULIOL  

12€ Online
15€ Taquilla

Ferran Palau escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Igual d'implacable que la seva música. El easyloving i les cançons d'amor tornen encara més sinceres en Parc, el seu nou disc. Encara que si som precisos, aquesta vegada trobarem un amor que dol una mica més, que crema una mica més fort. Un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a paslent, a través de l'imaginari de Ferran Palau. Un imaginari que rendeix homenatge al cinema slasher dels 80.

ferran palau.jpeg

Des que va presentar la seva primera gravació, l’any 2013, Núria Graham ha confirmat un talent precoç i singular per compondre i cantar pop-rock de perfil clàssic. Capaç de connectar amb aquell que l’escolta, amb la seva veu vellutada, s’endinsa ara en mapes sònics moderns, inesperats, que embolcallen les cançons amb rotunditat. Al Foramuralla presentarà les cançons del seu primer llarga durada, Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015), un treball sòlid, clàssic, sense cotilles temporals i, sobretot, addictiu.

Meritxell Neddermann ha estat en contacte amb la música i el seu instrument, el piano, des de la infància. Va estudiar al Conservatori de Barcelona i més tard al Taller de Músics. L’any 2010 es va traslladar a Boston per seguir els seus estudis a la Berklee College of Music, i per posteriorment instal·lar-se a Nova York. És allà on va començar a escriure la seva pròpia música i a experimentar amb loops, pedals varis i vocòder, a part del piano i de la veu, confeccionant un so propi que s’alimenta de diversos paisatges musicals, des de la música clàssica, el jazz o la música indie. El març del 2020 es publica el seu àlbum debut, In the Backyard of the Castle, proclamat com una de les propostes més originals i interessants del panorama indie actual.

MERTIXELL NEDDERMANN - 1 D'AGOST (CANVI DATA)  

15€ Online
17€ Taquilla

IMG_6522.jpg

NÚRIA GRAHAM - 31 DE JULIOL   

15€ Online
17€ Taquilla

IMG_6521.jpg

El Terrat de versions

Concerts de grups de versions emergents provinents de la província de Girona
 

BANNANA BEACH - 3 DE JULIOL 

5€ Online
6€ Taquilla
 

image0 (1).png

Banda rumbera vestida d'aires tropicals i mestissos, nascuda a l'Empordà a finals de 2009 amb l'objectiu de repartir festa, alegria i ventilador. Acabats de tornar de la Cuban Experience, es posem a treballar en el seu segon disc, que va veure la llum a principis de 2018. 

TRIBUT GATO PÉREZ - 16 DE JULIOL 

5€ Online
6€ Taquilla

gato pérez.jpeg
DUDA OFENDER.jpeg

La propera primavera de 2021 arrencarà una gira de concerts en homenatge  a la figura del gran Gato Pérez, quan just es compleixen trenta anys de la seva mort. Noël Meya serà l’encarregat de donar vida al Gato Pérez, acompanyat d’un grup de músics d’àmplia experiència i amb col·laboracions de figures reconegudes. Noël Meya és un músic del barri de Gràcia, fill d’una família de músics i rumberos, molt identificat amb el Gato Pérez, i fins i tot amb una gran semblança física amb ell.

LA DUDA OFENDER - 30 DE JULIOL 

5€ Online
6€ Taquilla

La duda Ofender ens proposa assaborir versions portades pel mal camí, 'temazos' de diferents gèneres com el reggae, el soul o el rock, adaptats a guitarra, cajón i veus. Amants del Loop i els efectes sonors, juguen amb la música defensant el seu propi estil.

Aquest any, a causa de les estrictes polítiques de les pàgines de reserva d'entrades, serà l'espectador qui haurà d'assumir les taxes, al voltant d'un 15% del cost de l'entrada. 

  • Facebook
  • Instagram