top of page

El Terrat d'autor

Concerts de petit format de cantautors reconeguts dins l'escena musical catalana
 

JOAN MIQUEL OLIVER - 2 DE JULIOL (20H) 

10€ Online
12€ Taquilla

Ara fa quinze anys, naixia iCat, s’emetia el primer “Polonia” a Tv3, encara faltasen dos i tresanys pels debuts d’Els Amics de les Arts i de Manel, moria Rocío Jurado i Joan MiquelOliver publicava el seu primer disc en solitari,Surfistes en càmera lenta. A més de dos elspodria semblar que es tractava d’un petitdivertimentoper part del músic de Sóller, ja queen aquell moment el seu grup, Antònia Font, vivia un moment particularment dolç desprésdels èxits aconseguits ambAlegria(2002) oTaxi(2004). De fet, si uns anys abans deSurfistes..., en Joan Miquel ja s’havia amagat sota el nom de Drogueria Esperança en elpoemari sonorOdissea trenta mil, ¿per què no hauríem de pensar que, ara, simplementsurfejava per jugar?

Autor_Tarek_Serraj.jpg

LA LUDWIG BAND - 16 DE JULIOL (20H)

10€ Online
12€ Taquilla

Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent. Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, atresora un estil propi que estén un pont entre les grans cantautores de l’indie i la cançó mediterrània. Aquest 2022 presenta el seu esperat segon disc, “Voltes i voltes”, produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Víctor Ayuso (Renaldo & Clara). Representa un pas endavant, més pop i més lluminós, que el distingeix de la introspecció de l’aclamat debut “Fins a maig no revisc” (2020).

L’Andreu, el Gabriel, el Lluc, el Pau, el Quim i el Roger són el segon millor grup d’Espolla. Sona a folk pedant, cançons de pastorets i s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants.
 

El 2017 comencen a tocar les cançons que el Quim Carandell acumulava des de l’adolescència. Des del Cuartelillo d’Espolla, la base operativa del grup i antiga caserna de la guàrdia civil, el grup assaja, evoluciona i perfecciona aquestes cançons. Un any després de començar a tocar plegats, aconsegueixen gravar el seu primer EP, La Ludwig Band: el segon millor grup d’Espolla (Autoeditat 2018).

La Ludwig Band - La Mateixa sort - © Désirée Gómez 11.jpg

MARIA JAUME - 30 DE JULIOL (20H)   

10€ Online
12€ Taquilla

Maria Jaume - Mapo 037 (Ultramax 400) 30.jpg

El Terrat de versions

Concerts de grups de versions emergents provinents de la província de Girona
 

BIGBLACK RHINO - 1 JULIOL (20H)
5€ Online
6€ Taquilla
 

image0.png
WhatsApp Image 2022-05-31 at 11.39.29.jpeg
toma uno para premsa sin logo.jpg

El 2014 neix el potent grup de Rock&Blues i Soul BIGBLACK RHINO encapçalada per la frontwoman Núria Mancebo i el guitarrista i productor Gerard Brugués (Pàkitsguitar). Després d’una llarga trajectòria musical comencen la seva aventura i formen banda juntament amb Xavier Pasqual al baix, Francesc Sotillos a la bateria i Miquel Brugués als teclats. Influenciats per grups com Alabama Shakes, Janis Joplin o Ben Harper comencen a rodar amb una trajectòria ascendent i imparable. La seva mescla d’estils de música negra caracteritzen el seu potent i sensible repertori de directe actuant en festivals com el Black Music Festival a Perpinyà, el Garage Sound Fest a Madrid o el Burlada Blues Fest a Pampona, entre altres.
 

Un còctel que heu de probar sense cap dubte.

HATXE - 15 DE JULIOL (20H)

5€ Online
6€ Taquilla

HATXE music, és un projecte musical que es va iniciar al Gener del 2021.

Núria Madí, a la percussió, Jordi Rodríguez a la guitarra flamenca i Helena Costa, a la veu i guitarra acústica, ofereixen un espectacle musical de temes propis anomenat “A tempo”. Està basat en la fusió de dos estils molts potents com són el Soul i el Flamenc, oferint així un viatge sonor molt característic, únic i personal.

Porten el ritme a la sang. Son transmissors de la RUMBA en majúscules i del temperament més enèrgic. Segons ells, a la música hi ha la clau. El ritme es propaga a través de la guitarra, les veus i el calaix amb un repertori 100% ballable. Un collage que reuneix els èxits dels mestres indiscutibles com Pescaílla, Los Chichos, Peret, Manzanita o Gipsy Kings entre d'altres. Des del 2008 treballen amb un únic propòsit: convertir el seu esdeveniment en una celebració memorable.

ACORDE A TI - 29 DE JULIOL 

5€ Online
6€ Taquilla

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page